POLITIKA PRIVATNOSTI

Tko Je TopWeb?

TopWeb, obrt za digitalni marketing i optimizaciju web stranica za tražilice
vl.Jelena Drljo
Put sv. Jurja 47
21217 Kaštel Novi
Hrvatska
Internet adresa: topweb.hr

Politika Zaštite Osobnih Podataka TopWeb

TopWeb obvezuje se na zaštitu Vaših osobnih podataka temeljem EU Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR). TopWeb prepoznaje važnost zaštite privatnosti, sigurnosti i zaštite podataka za korisnike naših usluga i svih osoba koje s nama dođu u kontakt, stoga je cilj ponuditi zaštitu za sve operacije te implementirati dosljedne pravilnike i procedure.

Ova izjava o zaštiti privatnosti informira vas o našim praksama zaštite i mogućnostima odabira načina prikupljanja i korištenja podataka o vama. Ova se izjava o zaštiti privatnosti odnosi na sve internetske stranice TopWeb, domene, usluge, aplikacije i proizvode.

Molimo vas da Politiku privatnosti ‐ Politiku zaštite osobnih podataka povremeno provjerite s obzirom na moguće izmjene koje će biti prikazane na stranici.

Svrha Prikupljanja Osobnih Podataka

Osobne podatke prikupljamo prije svega radi osiguravanja pružanja tražene usluge i što učinkovitijeg odgovora na vaš upit.

Podaci Pokriveni Sustavom Politike Privatnosti:

Ime i Prezime, Datum rođenja, Adresa stanovanja, E‐mail, Broj telefona i/ili faksa, Osobni identifikacijski broj (OIB), ostali podaci koje razmijenite s nama, a želite da ostanu tajni.

Vrijeme Trajanja Politike Privatnosti

U trenutku dostavljanja vaših podataka, vi pristajete na kontakt s nama te nam time dajete za pravo obrađivati vaše osobne podatke sukladno naznačenoj svrsi. Zaštita privatnosti vaših podataka je trajna.

Upotreba Kolačića (Cookies)

SKako bismo olakšali pregledavanje naših internetskih stranica, naši poslužitelji globalne mreže mogu koristiti kolačiće. Radi se o jako malim tekstualnim datotekama koje poslužitelj postavlja na računalo korisnika u svrhu praćenja odabira pojedinih jezičnih varijanti naših stranica, kao i prilikom ulaska na dijelove stranica koje zahtijevaju unos korisničkog imena i lozinke.

Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili postavljanje virusa na vaše računalo. Kolačići koje naš internetski poslužitelj postavlja brišu se automatski s vašeg računala na kraju sesije, odnosno onog trenutka kada napustite naše stranice.

Pregled naših stranica moguć je i bez uporabe kolačića, ako je vaš internetski preglednik tako postavljen.

Sadržaj Politike Privatnosti

Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka, EC 2019/679. Prikupljene podatke ćemo čuvati na primjeren način i osigurati njihovu povjerljivost. Prikupljene podatke nećemo prosljeđivati trećim osobama bez vašeg izričitog dopuštenja.

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni. Ne zahtijevamo od vas da nam pošaljete te podatke kako bismo vam omogućili pristup na svoje stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno za sudjelovanje u nekoj aktivnosti na našim stranicama.

TopWeb vam neće slati neželjenu poštu. TopWeb ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ako je to moguće, čim prije.

Ne prodajemo, ne prenosimo i ne otkrivamo osobne podatke koje prikupimo nikome izvan TopWeb bez vaše dozvole.

Tajnost Podataka

Želimo jasno reći da prilikom posjeta ovim stranicama vaši osobni podaci ostaju tajni, osim ako ih ne želite dobrovoljno otkriti drugim stranama.

Kontrola

Osoba ima pravo uvida u zbirku osobnih podataka, zahtijevati pristup svojim osobnim podacima i mijenjati ih, pravo na popravak, zaborav, ograničenje obrade, prigovor i prijenos podataka te u svakom trenutku smije otkazati odobrenje za uporabu osobnih podataka, zahtijevati promjenu podataka ili brisanje iz baze podataka.

To možete učiniti pisanim putem slanjem zahtjeva na mail: digital.topweb@gmail.com

Sigurnost Podataka

Radi sigurnosti podataka na našim poslužiteljima globalne mreže te kako bismo osigurali pristupačnost usluge svim korisnicima, ovaj računalni sustav koristi softver koji prati posjete na mreži te prepoznaje neovlaštene pokušaje otpreme ili izmjene podataka, kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni.

Statistika Poslužitelja

Kada nam šaljete e-mail s osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bilo putem e‐pošte s pitanjem ili komentarom, ili obrascem koji nam dostavljate elektroničkom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva.

Takvi statistički programi omogućuju nam svoje stranice prilagoditi kako bi bile što efikasnije i jednostavnije za naše posjetitelje (utvrđivanje podataka koji najviše ili najmanje zanimaju naše korisnike, prilagođavanje stranica za pojedine internetske preglednike, učinkovitost strukture naše lokacije te posjećenost naših stranica.)

Poruka Elektroničkom Poštom

Kada nam šaljete e-mail s osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bilo putem e‐pošte s pitanjem ili komentarom, ili obrascem koji nam dostavljate elektroničkom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva.

Poveznice (Vanjski Linkovi)

Činimo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali da sva preusmjeravanja s naših internetskih stranica upućuju na internetske stranice koje ne sadrže ilegalan i/ili štetan sadržaj. Međutim, stranice i adrese na mreži brzo se mijenjaju i ne možemo uvijek jamčiti za sadržaj svake adrese na koju vas usmjerimo. Ako imate bilo kakva pitanja ili dvojbe u vezi s našom Politikom privatnosti, ili u vezi sa svojim iskustvima s ovom internetskom adresom, molimo vas da nam se javite

Promjene I Prestanak Uvjeta Korištenja

TopWeb pridržava pravo izmjene ili prekida svih ili bilo kojeg dijela ove internetske lokacije te uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj adresi ili kada su korisnici o njima obaviješteni.

Ako imate pitanja vezana uz privatnost, molimo e-mail na adresu: e-mail: digital.topweb@gmail.com